Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

ЗА НАС

ЗАЩО да изберете БАНЯ НЕО ?                                                         

 
* защото сме различни * разполагаме с екип от професионалисти
* защото цените ни са най-добри * за да получите сигурност и надеждност
* имаме изградено име и авторитет * за да получите Вашата перфектна, стилна и красива баня
* консултираме клиентите си * за да останете доволни, усмихнати и щастливи
* имаме качествено обслужване * имаме гаранция за качество на стоките и услугите

*НЕО ДИЗАЙН 2008* ЕООД е търговска компания специализирана в производство, внос и търговия със стоки и услуги за обзавеждане за баня.

ПРОИЗВОДСТВО НЕО

НЕО – БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

НЕО  има дългогодишен опит в производството на Душ Кабини, Душ Паравани, Душ прегради, Статични прегради, плъзгащи системи, както на стандартни размери, така и на всякакви нестандартни размери. Осигуряваме пълно обслужване за нашите клиенти, от безплатното вземане на точен размер до проектирането, производството и монтажа на готовия продукт.

НЕО се наложи на българският пазар и от 2003 г. до сега успешно обслужва клиентите си и задоволява техните изисквания към визия и качество на продуктите. Изискванията и желанията на клиентите ни се променят, променяме сe и ние, като се стремим да отговорим на високите изисквания, да предложим качествени стоки и услуги, винаги в крак с модните тенденции.

НЕО ДИЗАЙН е утвърдена търговска марка. Дружеството разполага със собствени ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ и собствена ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА. Гаранция за контрол, качествено обслужване и качествени стоки и услуги и гаранция за най-ниски цени.

НЕО има изградена широка ДИСТРИБУТОРСКА мрежа в повечето от големите градове в България, като се стремим да осигурим за  клиентите ни наши представители в цялата страна.

НЕО е компания която е изградила ИМЕ. Име и доверие градено с години и което клиентите познават, вярват в него, име което е гаранция за добро обслужване и доволни клиенти. Присъединете се и Вие към голямото семейство на НЕО ДИЗАЙН.

Изработваме водоустойчиви мебели за баня и различни огледала за баня - без осветление, с осветление, с нагреватели против изпотяване и други.

НЕО – ВИНАГИ НАЙ - ДОБРИ ЦЕНИ!
НЕО предлага стоки и услуги на най-добри цени. Повечето от стоките ни се предлагат на цени на производителя и дори под тези цени. Затвореният цикъл на внос, производство, търговия в собствени магазини, гарантира конкурентните цени.

ОТСТЪПКИТЕ, които даваме са от реалните цени на производители и доставчици, а не от предварително завишени цени на стоките или услугите за проектиране, монтаж и т.н. Отстъпките в никакъв случай не са за сметка на качеството на стоките и услугите. Напротив ние предлагаме качествени стоки и услуги за обзавеждане за баня. Сравнете продукт на определена търговска марка и ще се убедите сами. Няма да съжалявате,  защото ще пазарувате на добри цени, ще получите качество и гаранция и след време когато решите да ремонтирате или реновирате банята си пак ще пожелаете да се върнете при нас.

Цените ни са добри, а повечето от услугите ни са БЕЗПЛАТНИ за клиенти на НЕО ДИЗАЙН.

НЕО – ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ
Добрите цени и гаранцията за качествени стоки за баня са в резултат, не само от собственото производство, но и от факта, че сме вносители на голяма част от продуктите за баня, а също така и дистрибутори на повечето от утвърдените производители. За останалите стоки сме избрали най-добрите доставчици.

НЕО – ТЪРГОВИЯ с цялостно обзавеждане за баня
Освен производство и внос на стоки за баня, компанията ни се е насочила към търговия със стоки и услуги за баня, предлагаме цялостно ПРОЕКТИРАНЕ и ОБЗАВЕЖДАНЕ за баня, като за жилищни помещения, така и за обществени помещения. НЕО осигурява затворен цикъл от снемането на точни размери, до производството, доставката и монтажа.

Реализираме стандартни проекти, индивидуални проекти на клиенти, нестандартни проекти и дизайнерски проекти. Работим съвместно със строители, майстори, архитекти, проектанти и дизайнери.