Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

ПОЛИЦИ

 ПОЛИЦИ  от стъкло за Вашия дом и Вашия бизнес от НЕО ДИЗАЙН
 

ИДЕИ за стъклени полици

НЕО ДИЗАЙН изработва всякакъв тип стъклени полици.
 
Стъклото е красиво, стилно, винаги модерно и пактично. Създава приятно усещане за повече пространство и е изключително лесно и евтино за поддръжка и почистване. На практика за  почистването на полиците не са необходими специални препарати.
 
Предлагаме полици, лавици, рафтове, поставки и други от закалено стъкло и държачи за полици, рафтоносачи, конзоли.
 
Стъклото е един от малкото материали, който се съчетават идеално с всички други материали. 
 
СТАНДАРТНИ ПОЛИЦИ и ПОЛИЦИ по ПОРЪЧКА за
* Стъклени полици за Баня
* Стъклени полици за Кухня, стъклени полици за бар плотове и кухненски острови на две нива
* Стъклени рафтове за дневна, спална, коридори, холове и навсякъде в дома.
*Рафтове за хладилници, стъклени лавици за секции и гардероби, стъклени поставки за телевизор, стъклени поставки за DVD, поставка за лаптоп, полица за стена, полица за книги, рафтове за вино, рафтове за обувки, поставка за дискове, полици за цветя и много други. Възможностите но стъклото са много.
* Стъклени полици и рафтове за Магазини – поставки за магазини за обувки, рафтове за вина, рафтове за аксесоари, поставка за бижута, полица за парфюми, поставка за телефони, полици за магазини за хранителни стоки, полици за сладкарници, ресторанти, барове и много други.

РАЗМЕРИ
Полиците се изработват като на стандартни размери, така и полици по поръчка на клиента. Всякакви размери полици от малки полици до големи полици и големи лавици и рафтове.

Цветове
Прозрачно стъкло, матирано стъкло и Предлагаме полици от цветно стъкло - зелени полици, сини полици, сиви полици, кафяви полици – бронзе полици. Възможност и за някои цветове по RAL.

Форма
Полици с борд, Правоъгълни полици, Ъглови полици, овални полици, квадратни полици, полици със заоблени краища-без остри ръбове, за по-голяма безопасност на децата и други