Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

ДУШ ПАРАВАНИ КАТАЛОГ НЕО

ПРОИЗВОДСТВО на ДУШ ПАРАВАНИ

КАТАЛОГ на ДУШ ПАРАВАНИ на НЕО ДИЗАЙН

ДУШ ПАРАВАНИ Серия "КОМФОРТ"

ДУШ ПАРАВАНИ Серия "ЛУКС"

   

НОВО - ЦВЯТ на ПРОФИЛА по RAL

     
   

Душ ПАРАВАН - ЦВЯТ ПО ИЗБОР ЧЕРНО,

КАФЯВО и други на ПАНТИ, ПЛЪЗГАНЕ

 ДУШ ПАРАВАНИ ЗЛАТЕН ОБКОВ


 

 

   
   ДУШ ПАРАВАНИ Серия PROMO LIGHT

НЕО ДИЗАЙН производител на душ паравани

* Единствени в България със специализиран цех за производство на душ кабини и душ паравани - стандартни и по порчъка

* Производител от 2003 г

* Произведено в България

 


НЕО ДИЗАЙН предлага душ паравани собствено производство. Компанията има дългогодишен опит в производството на душ паравани и се е утвърдила на българският пазар от 2003 г. Разполага със специализиран цех за производство на душ кабини и душ паравани.

Опитът ни през годините гарантира перфектната изработка,  отлично КАЧЕСТВО, СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ. Продуктите ни са с качествени материали и с качествена изработка, което ги отличава.

МАТЕРИАЛИ
Вложените за изработката на душ параваните материали са с проверено качество и са със специално предназначение за изработка само на душ паравани (душ кабини) за баня. Материалите, с които работим са бял алуминиев профил, хром алуминиев профил, цветен профил, кристално закалено стъкло, цветно закалено стъкло, лайсни и силиконови уплътнения, месинг обков с хром никелово покритие – панти, дръжки, държачи, фиксатори, обтяжки.

ГАРАНЦИЯ
Гаранцията на душ параваните е 36 месеца. Произвеждаме, както стандартни размери душ паравани, така и нестандартни размери. Специализирали сме се в производството на душ паравани по поръчка, душ паравани по индивидуален размер и изисквания на клиента и дизайнерски душ паравани със специални фигури и орнаменти. Душ параваните се изработват на всякакви размери без ограничение. Произвеждаме душ паравани по посочени от клиента размери, модел, форма, декор, орнамент и цвят.

Предлагаме голямо разнообразие на модели и над 2000 конфигурации душ паравани.

СЕРИИ
Душ Параваните НЕО се предлагат в три серии Серия КОМФОРТ ,  Серия ЛУКС, Серия PROMO LIGHT

Душ параваните от серия „КОМФОРТ”са изработени от алуминиев профил (*бял, прахово боядисан профил и *хром, сатен, анодизиран профил и *цветен профил) в комбинация с *Акрил (вид пластмаса на капки и други) или с *Кристално закалено стъкло (прозрачно, матирано, зелено, кафяво, сиво, синьо, орнаментни, матиране на фигури, матиране на орнаменти, матиране на флорални мотиви, матиране по проект на клиента, цветни стъкла с лакобел –  цветове по RAL).

Отварянето на Душ Параваните от тази серия става чрез плъзгане и се предлага в различни конфигурации.

Душ параваните от серия „ЛУКС”са изработени изцяло от кристално закалено стъкло (прозрачно, матирано, зелено, кафяво, сиво, синьо, орнаментни, матиране на фигури, матиране на орнаменти, матиране на флорални мотиви, матиране по проект на клиента, цветни стъкла с лакобел – всякакви цветове по RAL) с месингов обков с хром никелово покритие (дръжки, панти, държачи, обтяжи и други). Отварянето на Душ параваните от тази серия е чрез врата и се предлага в различни конфигурации.

 

Душ параваните серия PROMO LIGHT  са душ паравани изработени от кристтално закалено стъкло, месинг обков и алуминиеви профили.

Отварянето на Душ параваните от тази серия е чрез врата и се предлага в различни конфигурации.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Душ параваните произведени от НЕО Дизайн са подходящи, като за жилищни помещения, така и за обществени помещения. Душ параваните са антибактериални поради което са подходящи и за здравни заведения. (НЕО дизайн е изработил и монтирал Душ паравани за хирургичния блок на Болница Токуда). Душ параваните са лесни за поддръжка и почистване. Нео дизайн е специализиран в оборудването с душ паравани на хотели; развлекателни заведения; здравни заведения; спортни центрове; центрове за разкрасяване; учебни заведения; промишлени помещения.

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ – собственият внос, производство в специализиран цех за кабини/паравани и  собствените фирмени магазини НЕО са причината за добрите цени.

 

ДУШ ПАРАВАНИ СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ


 

НЕО Дизайн предлага душ паравани за хора с увреждания. Душ кабината може да се изработи и съобрази с нуждите на всеки човек с оглед неговите изисквания и желания. За повече удобство и комфорт в ежедневието.

СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ

 

Душ параваните произведени от НЕО ДИЗАЙН са сигурни и надеждни. Качествената изработка и вложените материали и професионалното монтиране, гарантират безопасността на Вас и Вашето семейство.

 За семействата с деца!

Душ параваните са безопасни не само за Вас, но и за децата Ви. Децата обичат да играят с вода и затова много често са в банята, тичат, играят на криеница дори в банята, учат се и изграждат хигиенни навици отново в банята и т.н. Много от родителите се тревожат за сигурността на децата си и имат притеснения особено когато душ кабината е изработена от стъкло.

Стъклата за изработката на душ паравани са закалени кристални стъкла, поради което са удароустойчиви и са много здрави. Много трудно биха се счупили. Ако все пак това се случи те няма да се счупят на големи и опасни парчета. При много силен удар с тежък предмет стъклата се чупят на много и малки парчета.

МОНТАЖ
НЕО Дизайн осигурява професионален монтаж на душ кабини и паравани от специалисти и инженери с дългогодишен опит. При нас няма неопитни и неквалифицирани монтажисти.. Изберете професионалистите, а не аматьорите! Професионалисти както в производството, така и в монтажните дейности.

ЦЕНИ за МОНТАЖ и изисквания .......повече информация...

ПОЧИСТВАНЕ
Продуктите са лесни за поддръжка и почистване.

Не почиствайте продуктите със абразвни или киселинни препарати и остри предмети.

АРТИКУЛИ
При нас ще намерите душ кабинни на всякакви размери; стандартни душ паравани; нестандартни душ паравани; душ паравани с плъзгане; душ паравани с отваряне врата с панти; асиметрични душ паравани; петоъгълни душ паравани; класически душ паравани; луксозни душ паравани; акрилни душ паравани; стъклени душ паравани; душ паравани с бял профил; душ паравани с хром профил; душ кабина с кристално закалено стъкло; душ кабина с орнаментно стъкло; душ паравани с цветно стъкло: душ кабина сиво стъкло, душ кабина синьо стъкло, душ кабина кафяво стъкло, душ кабина зелено стъкло, душ кабина матирано стъкло, душ кабина с матиране на фигури и орнаменти; душ кабина цветно стъкло с лакобел цветове по RAL: душ кабина червено стъкло, душ кабина черно стъкло, душ кабина оранжево стъкло, душ кабина жълто стъкло, душ кабина розово стъкло и т.н.; правоъгълни душ паравани; душ кабина с четири страни; квадратни душ паравани; акрилни поддушови корита; порцеланови поддушови корита; лайсни прагчета; сифони; шаудрени.

За да Ви бъдем ПОЛЕЗНИ – Комфорт в Банята с душ паравани НЕО

Поставянето на Душ кабина е необходим и задължителен елемент в Банята, който допълва нейният интериор и я прави цялостна и завършена. Душ кабината е модерен и практичен завършек на обзавеждането за баня. За по – малките бани, където мястото е малко или недостатъчно решението е поставяне на душ параван за баня, преграда или статичен параван или плъзгаща система.

Така ще получите функционално помещение, добре оформено и оползотворено пространство. Поставянето на душ кабина, душ параван или преграда има за цел да осигури удобство и комфорт в ежедневието Ви.

Банята е помещението което ползваме най-често в нашето ежедневие. Многократно ни се налага да ползваме банята и когато помещението е мокро и хлъзгаво се чувстваме некомфортно. Отделянето на мокро и сухо помещение с душ кабина или параван е особено важно когато в семейството има деца и възрастни хора. Така се гарантира тяхната безопасност, защото мокрото помещение носи по – голям риск от подхлъзване точно при тези възрастови групи. Не на последно място по важност, отделяйки поддушовото пространство с душ кабина или душ параван, си гарантираме, че децата винаги ще са сухи когато ползват банята. Особено важна подробност при семейства с малки деца, които опознават и изучават света около себе си, които обичат да играят навсякъде в дома, дори в банята и се учат на „добрата хигиена“.

Преграждането на помещението с душ кабина и душ параван е и много практично и полезно при много ангажирани, заети и работещи хора, които не разполагат с достатъчно време за почистване. Така обособено помещението се замърсява по-малко и цялата баня се почиства по-лесно.

ДУШ КАБИНА и ДУШ ПАРАВАН от НЕО ДИЗАЙН - за Вас и Вашата БАНЯ!

За хората, които предпочитат практичността и удобството в ежедневието си
и
искат да разполагат с повече време за себе си и любимите хора!