Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

ДУШ ПАРАВАНИ ПРОЕКТИ

ДУШ ПАРАВАНИ ПО ПОРЪЧКА - ИЗБЕРЕТЕ ДУШ ПАРАВАН СПЕЦИАЛНО за ВАС

ГАЛЕРИЯ ДУШ ПАРАВАНИ на НЕО

Банята на 21 век е освен стилна и модерна и практична и удобна.

Класическите и стандартни душ паравани са изместени от ново поколение душ паравани по поръчка и размер на клиента.

Клиентите залагат на своя усет, своето виждане за баня и оформяне на душ пространството, свои собствени идеи за душ кабина и се съобразяват с размерите на тяхната баня. За тези, които нямат идеи ние сме насреща.

 С душ параваните по поръчка не само най-добре се оформя банята и се оползотворява най-добре пространството, но и всеки клиент получава своя собствена баня - единствена, уникална, отличаваща се от общите стереотипи и отговаряща на неговия характер, стил и нужди.

Според характера си и според ангажираността си всеки избира каква да е неговата душ кабина. Все повече клиентите избират лесни за почистване и поддръжка душ паравани.

Размерите на душ параваните се поръчват, съобразяват и избират освен според помещението в банята и според нуждите на хората. Не само високите и едни хора предпочитат големите душ паравани, но и останалите хора за да получат повече комфорт, а не да ползват малки поддушови пространства, които ги ограничават. Когато помещението е по-малко удобно решение са душ параваните.

Оформете поддушовото пространство както предпочитате – с поддушово корито, с праг, с лайсна, със задигане нивото на банята, с линеен подов сифон и други. Оформете пространството така както ще Ви е удобно за ползване и изберете душ кабина по поръчка.

Душ кабини с форма, размер, цвят, конфигурация и дизайн каквито ВИЕ РЕШИТЕ.

! В случай, че банята Ви е по малка изберете стандартна, класическа душ кабина или стандартен размер параван и ние ще ги направим за Вас. Ако все пак желаете нестандартен продукт за банята изберете душ параван или душ преграда.

!!! Ако имате каквито и да е въпроси за ремонт, обзавеждане за баня и продуктите и услугите ни, не се колебайте и ни пишете. Винаги е по-добре първо да се консултирате и да си изясните всички подробности и след това да пристъпите към реализацията на Вашите идеи.

Предлагаме Ви част от произведените от НЕО ДИЗАЙН душ паравани.

ГАЛЕРИЯ ДУШ ПАРАВАНИ на НЕО