Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

ДУШ ПАРАВАНИ ПРОЕКТИ

ДУШ ПАРАВАНИ ПО ПОРЪЧКА - ИЗБЕРЕТЕ ДУШ ПАРАВАН СПЕЦИАЛНО за ВАС

ГАЛЕРИЯ ДУШ ПАРАВАНИ на НЕО

Банята на 21 век е освен стилна и модерна и практична и удобна.

Класическите и стандартни душ паравани са изместени от ново поколение душ паравани по поръчка и размер на клиента.

Клиентите залагат на своя усет, своето виждане за баня и оформяне на душ пространството, свои собствени идеи за душ кабина и се съобразяват с размерите на тяхната баня. За тези, които нямат идеи ние сме насреща.

 С душ параваните по поръчка не само най-добре се оформя банята и се оползотворява най-добре пространството, но и всеки клиент получава своя собствена баня - единствена, уникална, отличаваща се от общите стереотипи и отговаряща на неговия характер, стил и нужди.

Според характера си и според ангажираността си всеки избира каква да е неговата душ кабина. Все повече клиентите избират лесни за почистване и поддръжка душ паравани.

Размерите на душ параваните се поръчват, съобразяват и избират освен според помещението в банята и според нуждите на хората. Не само високите и едни хора предпочитат големите душ паравани, но и останалите хора за да получат повече комфорт, а не да ползват малки поддушови пространства, които ги ограничават. Когато помещението е по-малко удобно решение са душ параваните.

Оформете поддушовото пространство както предпочитате – с поддушово корито, с праг, с лайсна, със задигане нивото на банята, с линеен подов сифон и други. Оформете пространството така както ще Ви е удобно за ползване и изберете душ кабина по поръчка.

Душ кабини с форма, размер, цвят, конфигурация и дизайн каквито ВИЕ РЕШИТЕ.

! В случай, че банята Ви е по малка изберете стандартна, класическа душ кабина или стандартен размер параван и ние ще ги направим за Вас. Ако все пак желаете нестандартен продукт за банята изберете душ параван или душ преграда.

!!! Ако имате каквито и да е въпроси за ремонт, обзавеждане за баня и продуктите и услугите ни, не се колебайте и ни пишете. Винаги е по-добре първо да се консултирате и да си изясните всички подробности и след това да пристъпите към реализацията на Вашите идеи.

Предлагаме Ви част от произведените от НЕО ДИЗАЙН душ паравани.

ГАЛЕРИЯ ДУШ ПАРАВАНИ на НЕО


There are no products to list in this category.