Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

БАНИ ПЛОЧКИ за БАНЯ

 

към КАТАЛОГ ПЛОЧКИ за БАНЯ

 

Баня НЕО

БАНЯТА  - За много от хората тя е най-важната част от дома. Тази част от жилището, която се ползва ежедневно и не само за тоалет и вземане на душ, но и за релаксиране.

Банята трябва де е красива и уютна, с приятна атмосфера, създаваща настроение и хармония за цялото семейство и приветлива  за гостите.

Изборът на плочки, цветът на плочките, дизайнът на плочките и тяхното подреждане в банята е една от най-важните стъпки при ремонтирането на банята.  Настроението и усещането в банята и нейният стил идват първо от плочките и след това от аранжирането и обзавеждането.

Чрез избора на плочи всеки изразява своят индивидуалност, характер, вкус и стил. Затова изборът на плочки е особено важен етап от ремонта на банята. Първото и най-важно нещо преди да започнете ремонта е да направите консултация, за да си изградите цялостна представа и визия за банята, за стъпките по ремонтирането й , за нейното обзавеждане и за качеството на стоките и услугите, които ще получите.

Следва и изборът на плочки сред голямото разнообразие на модели от различни производители.

НЕО ДИЗАЙН предлага плочки за баня на водещи европейски производители. Предлагаме български плочки, испански плочки , чешки плочки, полски плочки, румънски плочки  и други. Всичките с качество и визия.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на плочки за баня за гр. СОФИЯ

БЕЗПЛАТНО ИЗГОТВЯНЕ НА няколко ВАРИАНТА на 3Д проект за баня, както и безплатна допълнителна корекция на изготвен проект.

Доставката за другите градове е по договаряне, може да е и БЕЗПЛАТНА в зависимост от заявеното количество.

 

При нас няма да намерите всякакви плочки – При нас ще намерите подбрани най-добрите и красиви серии за баня!

Ако все пак сте си харесали определена серия плочки за баня, за Ваше удобство ще Ви я осигурим на най-добрите цени.

Предлагаме различни видове серии плочки за баня – класически плочки, ретро плочки, модерни плочки с разчупен дизайн, луксозни плочки за баня от висок ценови клас, плочки за баня от нисък и среден ценови клас  и други.  Разнообразие от фаянс и теракот за всеки вкус.

 Предлагаме стенни плочки за баня, подови плочки за баня, фризове за баня, пури за баня и декори за баня с разнообразни мотиви – декори с цветя и други флорални мотиви, с кръгове, линии и още много интересни дизайнерски предложения на производителите.