Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

НАГРЕВАТЕЛИ за ОГЛЕДАЛА

НЕО ДИЗАЙН е ВНОСИТЕЛ на нагреватели за огледала.

НАГРЕВАТЕЛИ НЕО

ПРИЛОЖЕНИЕ – за ОБЩЕСТВЕНИ нужди и за жилищни помещения

КАТАЛОГ

Нагревателите имат широко приложение за обществени нужди. Навсякъде по света хотелите задължително осигуряват за своите клиенти незамъгляващи огледала.

Подходящи са за спортни зали, школи за танци, школи за бойни изкуства, обществени басейни, промишлени помещения и за всички други обществени помещения, в които има бани и съблекални и се получава концентрация на пара.

Все повече нагревателите намират приложение и в домакинствата. Хората оценяват вложението и правят инвестиция за себе си – за повече комфорт в ежедневието.

НЕО има дългогодишен опит в изработването на огледала за баня с нагреватели. ОГЛЕДАЛАТА С НАГРЕВАТЕЛИ НЕ СЕ ЗАПОТЯВАТ, не се запарват в банята. Поставянето на нагревател гарантира сухо огледало и комфорт и удобство при ползването му. „ЧИСТО ОГЛЕДАЛО“ с нагреватели НЕО

Нагревателят за огледало е познат и под други наименования – реотан за огледало, самозалепващ противозамъгляващ филм за огледало, отоплително фолио, огледално фолио. Без значение как ще го наречете важен е фактът, че гарантирано ще получите ОГЛЕДАЛО за БАНЯ СТИЛ КОМФОРТ ЛУКС и ПРАКТИЧНОСТ.

Омръзнало Ви е да забърсвате огледалото постоянно докато го ползвате и пак да не можете да се видите добре. Решението е НАГРЕВАЛЕЛ за огледало. Миенето на зъби, бръсненето, гримирането, сресването и всичко останало вече може да се върши с лекота и удоволствие.

НАГРЕВАТЕЛЯТ може да се постави на изчистено огледало без аксесоари и НАГРЕВАТЕЛЯТ може да се постави на огледало с осветление – луни, вградено осветлени, външно осветление.