Bulgarian EnglishFrenchGermanPortugueseRussianSpanish
ЗА ВАШАТА РАЗЛИЧНА И УНИКАЛНА БАНЯ ИЗБЕРЕТЕ ДУШ КАБИНА, ДУШ ПАРАВАН ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ОТ НЕО ДИЗАЙН
ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДУШ КАБИНИ и ДУШ ПАРАВАНИ
ВНОСИТЕЛ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

ГРАНИТОГРЕС

   

ГРАНИТОГРЕС КАЙ/KAI

 

Argenta Ceramica

Подови плочки имитация дърво

 

 

 ГРАНИТОГРЕС CERAMICA FIORE /Керамика Фиоре

 ГРАНИТОГРЕС

 ГРАНИТОГРЕС

 

 

Вариантите за подова настилка за жилищни и обществени нужди са много и най-разнообразни, изработени от различни материали и многобройни цветови решения. Гранитогресът е един от вариантите за подова настилка с най-широка употреба. Гранитогресът е предпочитан зареди изключителната му здравината, големия избор на цветове и дизайн, различни орнаменти и размери.

БЕЗПЛАТНА доставка за гр. София!

 

Гранитогесът в нашият дом
Грантогресът е подходящ, както за полагане вътре в жилището, така и за външна облицовка и външно полагане. Гранитогресът може да се сложи на стените на банята, стените на кухните, също така и на холове и коридори, полагане около камини. Гранитогресът е подходящ са външно полагане, включително на много студени места – за подово полагане на тераси, стълби, за градини и дворове, гаражи. Все повече се използва и за външна облицовка на стени.

Гранитогресът навсякъде около нас
Гратиногресът се използва масово за обществени места с голямо натоварване, подходящ и предпочитан е пред другите настилки, защо е здрав, не се надрасква, визуално стои много по-добре от други настилки и се почиства изключително лесно.